Fordonsdekor

FORDONSDEKOR

Oavsett fordon - personbil, lastbil, husvagn, grävmaskin, båt, husbil.. 


Vi kan antingen hjälpa dig att finjustera (om så behövs) din egen skiss, eller så tar vi fram ett passande förslag för ditt behov.


Vi har tillika mångårig erfarenhet av att reparera eller byta ut skadad dekor där olyckan har varit framme. Vi kopierar originalet in i minsta detalj och ersätter således den skadade dekoren.


Från skiss till montering.


Vi tillverkar all dekor själva och monterar den antingen i vår verkstad eller på plats hos dig. Viktigt att notera är att vi alltid står bakom vår kvalitet och tar därmed fullt ansvar för våra arbeten.

Vårt mål är givetvis att alla våra kunder ska vara 100% nöjda och därmed återkomma och därför lämnar vi också alltid garanti på vårat arbete. 


Har du en egen idé eller behöver du kanske få lite hjälp på vägen?


Nästan allt är möjligt..


Vi borde väl skriva att allt är möjligt, men så är det ju tyvärr inte. Men vi kan i alla fall lova att vi kommer att göra allt vi kan för att komma så nära som möjligt.


Välkomna till Reklamgaraget

Oavsett du kör en företagsbil, husbil eller en båt så fixar vi dekoren. Vi skapar antingen en helt ny dekor eller ersätter gammal skadad sådan. Ovanstående husbil fick t.ex. en ny dekor  efter omlackering. Helt enligt originalet.

En del av Neldehof Group