VI HJÄLPER GÄRNA TILL:

 

HR

Har Ditt företag behov av extra stöd i HR-frågor - rekrytering, permitteringar, svåra samtal - eller kanske en extra resurs vid "toppar" eller i semestertider?

Då har Du hittat rätt.

 

Inom Neldehof Group så finns mångårig erfarenhet av funktioner som personalchef, personalman, rekryterare etcetera. Vi har arbetat med HR-frågor inom såväl svensk-, som amerikansk- och italiensk tillverkningsindustri, och har därmed fått en bred erfarenhet av de flesta frågor som du som företagare kan ställas inför.

 

Du kan dels få hjälp av oss på plats. En fysisk person i din verksamhet, eller som en mentor/samtalspartner via telefon och/eller mail. Låt oss få veta vad du har för behov så hittar vi den bästa lösningen.

 

 

Ledarskap

Men det är inte bara inom HR-området som vi verkar. Här finns även erfarenheter från områden såsom verksamhetsledning (platschef), organisations- och produktionsförbättringar och mer.

Vi kommer med erfarenhet från såväl statlig- (Försvarsmakten), kommunal- och privat verksamhet. Vi har arbetat med problemlösande uppgifter i allt från stora organisationer till den minsta lilla avdelning.

 

 

Bemanning

Söker du en extra och tillfällig resurs till ditt företag/organisation - kontakta oss. I vår organisation finns allt från platschefer inom industrin till grundskollärare och snöskottare.

 

Kontakta oss gärna för referenser..