Din kompletta leverantör av | Originalarbete - Trycksaker - Presentreklam - Profilkläder - Hemsidor - Fordons- och fönsterdekor - Skyltar, banderoller & Dekaler

REKLAM:

Sedan 1992 har vi jobbat med reklam på ett eller annat sätt. Inledningsvis så handlade det nästan enbart om originalarbeten, såsom logotyper, broschyrer, annonser med mera, men utvecklades så småningom till tidningsproduktion,hemsidor, bil- och fönsterdekor samt skyltar och presentreklam.


Samma verksamhet pågår än idag, med vissa skillnader. Idag trycker vi mycket i egen regi. Framförallt textiler såsom arbetskläder, tröjor etcetera. Detta gör att vi kan hålla konkurrenskraftiga priser och samtidigt säkerställa kvaliteten.


Allt vårt arbete med vinyldekor, oavsett det gäller fordon, skyltar eller till exempel skyltfönster, så använder vi oss, även här, enbart av den bästa folien. Detta borgar för lång livslängd trots hårda tag.


Vi har under årens lopp haft kunder både inom åkerinäringen och industrin och där vår vinyl utsatts för de tuffaste förhållanden.


Så oavsett vad Du söker - Välkommen till Neldehof Group.

ALLT FÖR ER MARKNADSFÖRING